Femei singure – cum le putem intalni

Femei singure

In viata fiecarui barbat exista momente cand o relatie ia sfarsit. Aceasta poate fi  perioada destul de grea pentru oricine, mai ales in cazul in care nu avem suficient timp pentru a ne cauta jumatatea mergand la bar sau la diverse activitati.

Din fericire, tehnica moderna ne vine in ajutor datorita mediului virtual, in care ne putem intalni partenera fara prea mare efort. Astfel, nu ne sunt necesare decat o conexiune internet de buna calitate si un calculator ce poate fi si mai vechi.

Mediul virtual, locul unde putem intalni dragostea vietii

Daca suntem in cautarea unei partenere, site-urile online sunt un loc mult mai sigur fata de orice alte retele sociale, indiferent ca acestea se numest Twitter sau Facebook.

Site-urile matrimoniale online pot fi gratuite sau cu plata, sau pot fi grupate pe categorii, in functie de religia de care apartinem.

Odata intrati pe site, va trebui sa ne construim un profil. Acesta este de fapt cartea noastra de vizita si va trebui atent elaborat, deoarece poate face diferenta intre a fi ales sau a fi evitat. Se poate folosi numele real, sau un nickname derivat dintr-un hobby.

Sunt categoric de evitat cuvinte avand conotatie sexuala, deoarece femeile vor percepe aceste lucruri ca fiind infioratoare.

Poza de profil va trebui sa respecte trei reguli: sa fie bine realizata, sa fie recenta si sa fie realizata intr-un cadru decent. Sunt contraindicate pozele in costum de baie, sau cele in care purtam bijuterii sau alte articole de vestimentatie extravagante.

Sectiunea referitoare la biografie va fi completata cu mare grija, cu informatii scurte si esentiale. Nu este necesar sa scriem romane atunci cand ne prezentam, deoarece astfel vom plictisi pe toata lumea.

Femeile singure sunt interesate intr-o relatie de durata

Persoanele de sex feminin ce isi fac cont pe site-urile de matrimoniale online sunt interesate in marea majoritate de relatii de durata.

Profilul nostru va trebui sa puna accent pe hobby-uri, pasiuni si pe scopul relatiei pe care dorim sa o avem.

Va fi necesar sa evitam sa facem referire la relatiile anterioare, deoarece acest lucru nu va fi placut pentru persoana cu care vom discuta si va fi interpretat ca un semn ca inca nu am renuntat la relatia anterioara.

Comunicarea este importanta in orice relatie, iar in mediul online aceasta devine esentiala. Limbajul va fi ingrijit, corect din punct de vedere gramatical si se vor evita frazele vulgare si cele avand conotatie sexuala.

Introducerea politicoasa va castiga inca de la inceput inima celei cu care am intrat in contact. Este necesar sa comunicam scurte informatii despre noi si despre ceea ce dorim de la eventuala relatie si sa ne recomandam ca fiind bucurosi sa intalnim noi prieteni.

Doamnele ce folosesc site-urile de intalniri inline cu siguranta vor primi foarte multe mesaje, de aceea va fi necesar ca mesajul nostru sa fie diferit fata de celelalte, pentru a le capta atentia.

Un bun ascultator nu va avea decat de castigat in viata, iar acest principiu se aplica si in mediul online. Doamna cu care corespondam va fi ascultata cu mare atentie si nu va fi intrerupta decat rareori.