Sfaturi pentru cel mai bun profil pe site-urile de matrimoniale casatorii

Matrimoniale casatorii

Atunci cand dorim sa alungam singuratatea, cel mai bun loc unde ne vom intalni partenerul sunt site-urile matrimoniale online. Un cont online este usor de facut si de gestionat, iar faptul ca vom gasi sute de profiluri nu poate decat sa ne usureze misiunea.

Atunci cand suntem la inceput pe site-urile de intalniri online, completarea profilului de utilizator va fi o adevarata provocare. Acesta va trebui sa iasa in evidenta pentru a atrage atentia celorlalti utilizatori, dar nu trebuie sa ne exageram anumite calitati sau sa deformam adevarul.

Profilul de pe un site de matrimoniale ne poate scoate din anonimat

Un profil completat corect ne poate scoate in evidenta, iar timpul petrecut pe un site de intalniri online poate fi destul de scurt. De regula, un profil se incadreaza in trei categorii: stralucitor, plictisitor sau de-a dreptul rau.

Fiecare membru are ciudateniile si interesele proprii, iar calitatile unice ii fac sa iasa in evidenta, dar descrierile personale par sa fie trase la indigo.

De aceea profilul nostru va trebui sa fie deosebit, sa nu se incadreze in normal, iar personalitatea noastra este necesar sa fie subliniata cat mai clar. Este important sa ne gandim cum sa ne personalizam profilul pentru a ii face pe oameni sa isi aminteasca de noi in orice moment.

Majoritatea oamenilor nu au nici timpul si nici rabdarea necesara pentru a citi o descriere lunga. Atunci cand vine vorba despre profilul nostru, avem o fereastra de cateva secunde pentru a atrage atentia partenerului, astfel incat fiecare detaliu conteaza.

Astfel, descrierea va trebui sa fie scurta si sa contina paragrafe pline de umor, sa se adreseze direct cititorului si sa evite formularile standard.

Pozele vor insoti obligatoriu orice profil, iar acestea vor fi cat mai recente si realizate intr-un cadru decent.

Sfaturile bune ne aduc o casatorie fericita

Fiecare fotografie ce va fi postata este o sansa de a ne scoate in evidenta personalitatea si hobby-urile. Este indicat sa avem o fotografie completa de profil, in care sa aratam foarte bine si care sa fie foarte recenta, iar restul fotografiilor ne vor prezenta in ipostaze unice, umoristice, ce ne vor scoate in evidenta personalitatea.

Profilul propriu va trebui sa induca o stare de liniste si de teama. Atunci cand am cunoscut-o pe logodnica mea i-am citit de nenumarate ori profilul si am vizionat de mai multe ori pozele, iar senzatia ca am gasit persoana potrivita a crescut de la o clipa la alta.

In cateva zile am ajuns sa traiesc cu o tema permanenta ca as putea sa o pierd, iar faptul ca ma gandeam in permanenta la ea chiar si atunci cand nu eram online m-a facut sa cer o intalnire cat mai urgenta.

Chiar daca profilul nostru nu este foarte bine scris si nu are cele mai inspirate poze, este necesar ca acesta sa ne creeze o imagine unica, bine organizata dar distractiva in acelasi timp, ce va induce potentialilor parteneri senzatia ca au intalnit omul potrivit langa care isi vor petrece restul vietii.