Cum sa obtinem randament maxim de la un site de intalniri online

Femei singure matrimoniale

Atunci cand intram pe un site de casatorii online trebuie sa fim constienti ca am intrat inr-o comunitate cu foarte multi membri. Pentru a ne spori sansele de a primi raspunsuri la mesaje, este indicat sa ne completam cu mare atentie profilul, astfel incat acesta sa ne scoata in evidenta personalitatea si sa fie deosebit de restul descrierilor de pe site.

In afara de un profil deosebit, este foarte greu in prima faza sa ne dam seama care sunt mesajele cu care am putea sparge gheata, ce este necesar sa spunem pentru a mentine si continua o discutie, sau cand este timpul sa cerem o intalnire.

Site-urile de intalniri online cele mai cautate

Site-urile de casatorii online au devenit foarte raspandite, dar cele mai cautate sunt cele gratis, ce nu percep nicio taxa in momentul inscrierii. Aici vom beneficia de aceleasi drepturi ca in site-urile cu plata, insa rubrica in care ne vom descrie va fi mai scurta, iar numarul mesajelor pe care le vom trimite va fi limitat.

Asadar, va trebui sa cautam sa ne maximizam sansele de a primi mesaje sau raspunsuri la mesajele noastre, iar acest lucru se poate face foarte usor daca luam in considerare anumite trucuri.

Astfel, daca adaugam in profil o poza corporala completa, cat mai recenta si realizata intr-un cadru de exceptie, sansele de a primi mesaje de la persoane de sex opus va creste cu 203%.

Nu trebuie insa sa sa folosim poze in care suntem inconjurati de prieteni sau de alte persoane, deoarece vom primi cu siguranta mult mai putine mesaje.

Barbatii ce au in galerie cel putin o poza in aer liber sunt considerati responsabili, mai sanatosi si vor primi cu 19% mai multe mesaje decat media obisnuita.

Un profil cat mai apropiat de adevar ne maximizeaza sansele de a ne gasi perechea

Un profil nu trebuie sa contina exagerari, iar datele personale trebuie sa fie cat mai apropiate de realitate. In plus, s-a constatat ca persoanele ce folosesc cuvantul „cinstit” in profil primesc mai multe mesaje.

Lungimea mesajelor trimise este un factor important, deoarece destinatarii nu au timp suficient pentru a citi o descriere lunga. Un mesaj scurt si concis este mult mai apreciat, iar mesajele cu o lungime intre 61 si 69 de caractere au cele mai mari sanse sa primeasca mai multe raspunsuri.

Mesajele amuzante vor iesi cu siguranta in evidenta mult mai repede. Statisticile au demonstrat ca un mesaj ce include o gluma va primi cu pana la 108% mai multe raspunsuri.

Nu trebuie sa ne temem sa utilizam cuvinte ca „gingas”, „dragut” sau „adorabil” in mesajele noastre. Barbatii ce au utilizat aceste cuvinte au primit mai multe raspunsuri la mesaje, iar atunci cand mesajul va contine un lucru „interesant”, raspunsurile primite vor fi cu 94% mai multe decat media.

Iubitorii de animale sunt foarte apreciati, astfel incat daca mentionam numele animalului nostru de companie si adaugam si poza acestuia, rata de raspuns la mesajele trimise va creste cu o proportie de 88%.

Nu trebuie sa uitam de copii. Parintii responsabili sunt un lucru rar, iar mentionarea copiilor in primul nostru mesaj ne va creste substantial sansele de a primi un raspuns.