Confidentialitate

Politica de confidentialitate a online-dating.ro este atent elaborata si este special destinata pentru a asigura un grad inalt de anonimitate al utilizatorilor site-ului. Aceasta este destinata in aceeasi masura pentru a va asigura o vizita cat mai placuta.

Accesul informatiilor de pe site se considera drept un accept neconditionat si total al acestei politici de confidentialitate. Va rugam sa cititi cu foarte mare atentie termenii de mai jos.

Online-dating.ro foloseste fisiere de tip cookie. Acestea sunt fisiere speciale, destinate colectarii informatiilor comerciale din calculatorul unde sunt instalate. Informatiile colectate se refera la:

  • Browserul folosit;
  • Sistemul de operare utilizat;
  • Timpul petrecut pe site-ul nostru;
  • Sectiunile ce au prezentat cel mai mare interes;
  • Tara in care locuieste utilizatorul.

Aceste informatii ne sunt necesare pentru dezvoltarea ulterioara a site-ului si pentru imbogatirea gamei de informatii ce va sunt oferite.

Fisierele de tip cookie nu pot colecta nicio informatie personala din calculatorul unde sunt instalate si nu vor face niciodata acest lucru.

Utilizatorii pot refuza instalarea acestor fisiere fie prin refuz direct, fie prin  modificarea unor setari ale browserului utilizat, dar in acest caz isi asuma faptul ca nu vor mai putea folosi informatiile de pe site la capacitate maxima.