Sfaturi pentru intalniri online reusite

Intalniri online

Timpul a devenit una dintre cele mai pretioase resurse ale vietii cotidiene. Durata zilei parca s-a micsorat, iar seara soseste aproape pe neasteptate si ne prinde intotdeauna cu o serie de probleme nerezolvate.

Problema timpului este si mai presanta atunci cand suntem in cautarea unei noi relatii. Aceasta inseamna mult timp alocat pentru a merge la evenimente culturale sau pur si simplu in cluburi, acolo unde avem posibilitatea de a cunoaste multi oameni, printre care speram sa ne gasim partenerul ce ne va sta alaturi.

Societatea contemporana ne ofera atat avantaje, cat si dezavantaje. Lipsa timpului este compensata de aparitia internetului, ce ne permite sa comunicam si sa cunoastem oameni chiar daca suntem mai comozi sau timpul nostru este limitat.

Intalnirile online sunt foarte cautate

Astfel, site-urile de dating online au devenit foarte cautate, datorita avantajelor pe care le ofera. Astfel, nu mai conteaza daca timpul nostru este limitat sau daca suntem din alt oras si vom putea elimina cheltuielile pe care le-am fi putut avea in cazul unor intalniri din viata reala.

Daca dorim sa avem o intalnire online incununata de succes va trebui sa tinem cont de cateva aspecte inainte de a ne face un cont online.

Este esential sa fim hotarati asupra persoanei pe care o cautam si a calitatilor acesteia. Va trebui sa ne gandim cu mare atentie la hobby-urile acelei persoane, la pasiunile si idealurile comune, iar esential este sa gasim o persoana caruia sa ii placa acelasi stil de viata si sa ne inpartaseasca telurile si visele.

Programul nostru ar putea fi esential in gasirea unui partener. O relatie in mediul virtual este comoda si se poate realiza chiar daca avem programe diferite, dar in viata reala nepotrivirile orarului ne pot duce la probleme deosebite, ce ar putea pune in pericol chiar relatia de cuplu.

Sfaturile ne pot asigura o intalnire pe cinste

Important este sa stabilim si care este natura relatiei pe care o cautam. Dorim o relatie pe termen lung sau nu? Dorim sa ne facem mai multi prieteni sau cautam o aventura de o noapte? Acest lucru este important pentru a nu ne pierde timpul discutand cu mai multe persoane ce sunt nepotrivte tipului de relatie pe care il cautam.

Ascunderea identitatii si declararea unor pasiuni si hobby-uri neconforme cu realitatea este unul dintre cele mai mari pericole ce apar in cazul intalnirilor online. De aceea, este indicat sa punem cat mai multe intrebari, iar acestea ar trebui reformulate pentru a verifica daca persoana cu care discutam ne spune adevarul si nu se incurca in minciuni.

Nu trebuie sa dezvaluim detalii despre noi la inceputul unor relatii online. Discretia va fi aliatul nostru cel mai important, cel putin pana atunci cand vom considera ca persoana cu care discutam este de incredere si ne vom simti confortabil in relatia cu acea persoana.

Una dintre greselile cele mai raspandite este sa incepem sa discutam despre relatiile anterioare si problemele ce au dus la ruperea acelor relatii. Nu vom face altceva decat sa descurajam si sa speriem potentialul nostru partener.