Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii este esentiala pentru functionarea unui site de tinuta. Aceasta este destinata pentru a asigura vizitatorilor o experienta cat mai placuta si pentru a proteja identitatea acestora.

Va recomandam sa cercetati cu atentie aceasta politica, ce poate fi regasita in randurile de mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni sa parasiti de urgenta site-ul.

Politica de termeni si conditii se considera acceptata in cazul in care vizitati orice alta sectiune a online-dating.ro.

Folosirea informatiilor de pe site este libera numai pentru uz personal. Este total interzisa reformularea, trunchierea, copierea sau folosirea acestor informatii in scop comercial, indiferent daca acest lucru se face in mediul virtual sau in cel real, printate pe hartie.

In cazul in care doriti utilizarea informatiilor noastre in scop comercial va trebui sa fiti in posesia unui acord scris din partea administratorului sau a echipei redactionale a site-ului.

Echipa noastra sau administratorul online-dating.ro nu pot fi trasi niciodata la raspundere pentru eventualele daune ce isi pot face aparitia ca urmare a folosirii incorecte a informatiilor de pe site, indiferent de momentul aparitiei acestora sau de consecintele aparute.

Mentionam ca informatiile afisate sunt de uz general, nefiind adaptate pentru cazuri particulare. In cazul in care se doreste folosirea acestora pentru cazuri specifice, va recomandam sa consultati in prealabil un specialist in domeniu.

Online-dating.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site, nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora si isi rezerva dreptul de inlocui in orice moment informatiile afisate.