Tendintele anului in intalnirile online

Matrimoniale casatorii

Site-urile de intalniri online sunt supuse in fiecare an unor noi seturi de reguli, iar tendintele sunt diferite de la an la an, in functie de mai multe criterii.

Site-urile de intalniri online nu fac exceptie de la regula, iar mai jos am cautat sa sintetizez tendintele predominante ale anului in curs.

Astfel, se observa tendinta ca „fetele si baietii buni sa se evapore primii”. Descrierile ce contin cuvinte ca „prietenos, politicos, comunicare, grijuliu, tandru” au primit cu pana la 66% mai multe mesaje decat media obisnuita.

Marea majoritate a membrilor unei comunitati matrimoniale online au folosit filtre pentru a ingusta plaja persoanelor dintre care au facut alegerea.

Tendinta de a folosi filtre a devenit dominanta

Astfel, daca vom cauta numai persoane nefumatoare, iubitoare de arta sau cu studii superioare, vom aloca mult mai putin timp pentru a gasi persoana potrivita, iar alegerea se va face in mod automat numai dintre membrii ce impart aceleasi idealuri ca ale noastre.

In plus, membrii ce au folosit filtre au trimis mai multe mesaje si au primit mai multe raspunsuri fata de cei ce nu au folosit filtrele.

Tendinta de a depasi limitarile de varsta este deosebit de accentuata in mediul virtual. In online se poate comunica liber cu oricine, iar tematica de discutie este foarte usor de ales, indiferent de nivelul de pregatire sau varsta partenerului nostru de discutie.

S-a observat ca cel putin 10% dintre cei mai activi membri ai comunitatii au corespondat si s-au intalnit cu persoane de varste diferite, iar relatia din viata reala a avut succes in proportie de 55 %.

Site-urile de intalniri online sunt un mod comod de a ne face prieteni

Comunitatile virtuale sunt unul dintre cele mai comode si mai sigure locuri unde se pot intalni prieteni. Distanta fizica ce ne separa ne pune la adapost de eventuale agresiuni fizice, iar faptul ca nu trebuie sa ne parasim domiciliul fac ca mediul virtual sa fie frecventat de mai multe categorii de oameni.

Persoanele ce au absolvit insa o facultate sunt mult mai cautate de catre potentialii parteneri, iar faptul ca primesc cu pana la 17% mai multe raspunsuri la mesajele trimise confirma afirmatia de mai sus.

Schimbarea comportamentului membrilor site-urilor de intalniri online s-a schimbat in ultimii doi ani. Un sondaj efectuat in  2015 scoate in evidenta faptul ca mesajele primite de la vegetarieni sau raw vegani erau neglijate in totalitate, iar in perioada de fata aceste mesaje primesc cu pana la 5% mai multe raspunsuri fata de media obisnuita.

Veganii au devenit in ultima perioada mult mai bine apreciati fata de membrii obisnuiti. Daca mentionam in biografie ca suntem vegani vom primi cu 62% mai multe mesaje decat media.

Pantru ca tot am discutat despre mancare, profilele ce contin cuvintele „bucatarie, mancare, guacamole, friptura, etc” sunt mult mai bine apreciate de restul membrilor. Aceste profile sunt realmente asaltate de mesaje, primind cu peste 144% mai mutle mesaje decat un profil obisnuit.

S-a observat si faptul ca un cuvant comun „cartofii” a dus la cresterea numarului mesajelor cu 101%.